Adatvédelmi irányelv

Mi fontosnak tekintjük az Ön privát szféráját, az Öntől begyűjtött információkat (olyan esetekben, amikor Ön ezen információk számunkra történő megadása mellett döntött) úgy tekintjük, hogy Ön lehetővé teszi számunkra azt, hogy információkat küldjünk azokról a termékekről és szolgáltatásokról, amelyek iránt kifejezte érdeklődését.

Ebből a célból ezen információk átadhatóak az ÁRPÁD-AGRÁR Zrt. tulajdonában álló egyéb társaságok számára. Információinak számunkra történő megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azokat a fent jelzett célokból feldolgozzuk. Ezen információkat ÁRPÁD cégcsoporton kívüli harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha ezt a megrendeléseink teljesítése vagy kérése szükségessé nem teszi.

További részletes információk az ÁRPÁD-AGRÁR Zrt. webhelyeivel kapcsolatos politikáról:

A webhelyek böngészése:
Amikor Ön az ÁRPÁD-AGRÁR ZRt. által regisztrált és működtetett bármelyik site-ot látogatja, Ön ezt névtelenül teszi, ez alól kivétel, amikor szabad akaratából információkat szolgáltat saját magáról számunkra. Ha látogatása során nem tesz semmi mást, csupán böngészi a webhelyet úgy, hogy közben oldalakat olvas el, képet néz vagy információkat tölt le, anélkül, hogy személyes információkat adna meg, mi akkor is bizonyos információkat gyűjtünk és tárolunk az Ön látogatásáról. Ezek az információk azonban nem azonosítják Önt személy szerint. Az automatikusan összegyűjtött információkat a következő célra használjuk: a honlap menedzselésére, és (feltételezett jogosulatlan tevékenység esetén) a jog érvényre juttatására és az esetlen büntetőjogi eljárás céljaira (lásd a biztonsági tájékoztatót a használat feltételei című részben).
 
Az ÁRPÁD-AGRÁR ZRt. webhelyei automatikusan naplóznak olyan látogatói információkat, amelyekből összefoglaló statisztikák készülnek. Az összefoglaló statisztikák segítenek bennünket abban, hogy a honlapot még hasznosabbá tegyük a látogatóink számára. Így például értékeljük, hogy mely információk a leginkább, illetve melyek a legkevésbé hasznosak a látogatók számára, az egyéb célok közé tartoznak például a honlap műszaki tervezési specifikációinak a meghatározása és a rendszer teljesítményének, illetve a problémás területeknek az azonosítása.

Az alábbi adatok azon információ típusokat képviselik, amelyeket látogatásáról automatikusan összegyűjtünk és tárolunk:

Az Internet domain és Internet Protocol (IP) cím, ahonnan Ön hozzáfért webhelyünkhöz,
Az a dátum és időpont, amikor Ön meglátogatta site-unkat,
A site-unkon meglátogatott oldalak száma,
Amennyiben Ön egy másik webhelyről kapcsolódott a mi webhelyünkre, akkor ennek a webhelynek a címe,
És, amennyiben Ön keresőgép webhelyéről kapcsolódott webhelyünkhöz, akkor ennek a webhelynek a címe és az Ön által használt keresési kifejezés.
E-mail küldése nekünk a website-on keresztül

Amennyiben Ön e-mailen keresztül egy kérést vagy közleményt küld nekünk, melyben feltünteti nevét, e-mail és levelezési címét, a közölt adatokat kizárólag arra használjuk, hogy válaszoljunk az Ön által feltett kérésre, vagy közleményre, és hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel azokkal a szolgáltatásokkal kapcsolatban, melyek felkeltették érdeklődését.

Az Ön által megadott adatokat összegyűjtjük abból a célból, hogy válaszolni tudjunk kérdésére, vagy foglalkozni tudjunk észrevételeivel, továbbá, hogy a cégünk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot azokkal a szolgáltatásokkal kapcsolatban, melyek felől érdeklődött, kivéve ha Ön másképpen nem rendelkezett.

Nem fogunk megosztani a nevét, e-mailt, vagy postacímet semmilyen harmadik féllel másként, mint ahogy azt a "Titoktartási nyilatkozat" és "Felhasználási feltételei" alatt leírtunk.

Semmilyen körülmények között sem fogjuk nevét, e-mail címét, vagy postacímét kiadni privát-, kereskedelmi-, vagy egyéb szervezeteknek, kivéve ha teljesíti előírásainkat vagy erre felkértek.

Űrlapok kitöltése és információk letöltése az ÁRPÁD-AGRÁR ZRt. honlapokról

Ha úgy dönt, hogy egy űrlapon keresztül információt nyújt részünkre, vagy azért hogy információt töltsön le az ÁRPÁD Cégcsoport websitjairól, adatait csak arra fogjuk használni, hogy az adott űrlapon meghatározott kérését teljesíthessük és kapcsolatba tudjunk lépni Önnel azzal a szolgáltatással kapcsolatban, mely felől honlapunkon érdeklődött.

Ha úgy dönt, hogy bármilyen ÁRPÁD-AGRÁR ZRt. űrlapot kitölt, automatikusan összegyűjtjük az Ön által megadott információkat.

Hacsak másképpen nem dönt, az Ön által megadott információkat összegyűjtjük abból a célból, hogy a kérését teljesíthessük, továbbá kacsolatba léphessünk Önnel azzal a szolgáltatással kapcsolatban, mely felől honlapunkon érdeklődött.

Nem fogjuk az Ön által megadott információkat harmadik féllel megosztani más módon, mint ahogy azt a "Titoktartás" és "Felhasználási feltételei" alatt meghatároztuk.

Ha csak egy adott űrlapon másként nem rendelkeztünk, semmilyen körülmények között sem fogjuk az Ön által megadott információkat kiadni privát-, kereskedelmi-, vagy egyéb szervezeteknek, kivéve ha teljesíti előírásainkat vagy erre felkértek.

Az Ön által szolgáltatott információkat az alkalmazandó jogszabály alapján és csak az ésszerűen szükséges ideig őrízük meg.

Rendelések
A felhasználóktól a biztonságos megrendelő űrlapunkon keresztül kérünk információkat. Ezen keresztül a felhasználóknak elérhetőségi adatokat kell megadnia (mint név és cím) és pénzügyi információkat (mint hitelkártya-szám, érvényességi idő). Ezen információkat számlázási célból és a vevői rendelések kitöltéséhez használjuk. Amennyiben problémánk adódna egy rendelés feldolgozása során, ezen információk alapján tudunk kapcsolatba lépni a felhasználóval.

Biztonság
A honlap készítésénél minden elővigyázatosságot figyelembe vettünk, hogy védjük a felhasználóink információit. Amikor a felhasználó érzékeny információ közöl a website-on keresztül az Ön információi védve vannak mint online, mint kapcsolat nélküli állapotban egyaránt. Mikor a regisztrációs vagy megrendelő űrlapunk arra kéri a felhasználót, hogy érzékeny információt adjon meg (mint pl.: hitelkártya-szám), ezen információk titkosítottak és védettek az iparban található legjobb titkosító szoftverrel - SSL. Amíg egy biztonságos oldalon mint pl.: a megrendelőlapunkon tartózkodik a zárikon a webböngészők alján, mint például Netscape Navigatorban és Microsoft Internet Explorerben, bezárttá válik, szemben mikor éppen böngészik az ikon nyitott állapotban van. Míg SSL titkosítást használunk, hogy védjük az online érzékeny információkat, addig mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a felhasználói-információt védjünk kapcsolat nélküli módban is. Minden felhasználói információ, nem csak a fent említett érzékeny információ hozzáférése korlátozva van irodáinkban. Kizárólag azok a dolgozók jogosultak személy szerint azonosítható információ hozzáféréséhez akiknek az adott feladat teljesítéséhez szükségük van az információra (pl.: a számlázást végző adminisztrátor, vagy vevőszolgálati munkatárs). Alkalmazottainknak jelszóval védett képernyővédőt kell használniuk mikor elhagyják asztalukat. Mikor visszajönnek újra meg kell adniuk jelszavukat, hogy újra hozzáférhessenek az Ön információihoz. Továbbá MINDEN alkalmazottunk tudását naprakészen frissítjük a biztonsági és titoktartási gyakorlatunkban.

Sajnos az Interneten keresztüli adatforgalom biztonsága nem garantált 100%-os mértékben. Eszerint, személyes adatainak védelmére hozott erőfeszítésünk ellenére az ÁRPÁD-AGRÁR ZRt nem biztosíthatja és garantálhatja valamennyi információ biztonságát, melyet felénk, vagy tőlünk, az online termékünkről vagy szolgáltatásaikról továbbít. Minden ilyen információt a saját kockázatára továbbítson. Mindazonáltal, amint megkapjuk a továbbított információt, legjobb tudásunk szerint mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a biztonságát a rendszereinken.

A ÁRPÁD Cégcsoport házirendje nem terjed ki mindenre ami az Internet működtetésével jár, és azért cégünk hatáskörén kívül esik, és semmilyen módon sem szabad felhasználni az alkalmazandó törvénnyel vagy kormányzati szabályozással ellentétben.

Értesítés a változásokról
Ha úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk a titoktartási nyilatkozatunkat, közzé fogjuk tenni a változásokat a honlapunkon, így felhasználóink mindenkor biztosak lehetnek abban, hogy azok az információk, melyeket összegyűjtünk, hogyan használjuk fel, és amennyiben közzétesszük, milyen körülmények között tesszük. Bármikor, ha úgy döntünk, hogy személy szerint azonosítható információt használunk fel különböző módon, mint azt a begyűjtés időpontjában kinyilvánítottuk, a felhasználókat e-mail útján értesíteni fogjuk. Azzal a titoktartási nyilatkozattal összhangban fogjuk az információt használni, ami alatt az információt gyűjtötték.

Elérhetőségi adatok:
Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele lenne az itt közölt információkkal kapcsolatban, kérem lépjen kapcsolatba az ÁRPÁD-AGRÁR ZRt.-vel a következő címen:

ARPÁD-AGRÁR ZRt.
6600 Szentes, Apponyi tér 12.

A titoktartásra vonatkozó kérdésekre nem reagálhatunk e-mailen keresztül